Wellness

 

KÉNYEZTETŐ KIKAPCSOLÓDÁS…

Wellness & Spa szolgáltatások…

A hely, ahol minden adott a tökéletes feltöltődéshez!

 


Feszített víztükrű medence

A nyári melegben fürdőzni vágyó vendégeket feszített víztükrű medencénkkel várjuk, mely mellett napozóágyakon pihenve fogyaszthatják a hűsítő italokat. Legyen szó egy különleges Szentandrási kézműves sörről, alkohol- vagy alkoholmentes koktélról vagy smoothieról, érdemes felfedezni itallapunkat kicsiknek és nagyoknak is!

Ingyenes szolgáltatás


Finn szauna

A római hőlégfürdő és a török gőzfürdő elemeit egyesítő finn szauna 2000 éves múltra tekint vissza, és mind a mai napig a finn kultúra szerves része. A 8-12 fő befogadására alkalmas finn szaunánkban a hagyományokat követve 80 és 100 Celsius fok közötti hőmérsékletet állítunk be. A 10-30 százalékos páratartalom a szaunakövek locsolásával szabályozható, az illóolajok alkalmazásával pedig tovább fokozható a szaunázás élménye!Kedvező hatással van a bőrre, a szív-és érrendszerünkre, a vízháztartásra, fokozódik a méregtelenítés és a szervezet fertőzésekkel szembeni védekezőképessége is megnő.

Ingyenes szolgáltatás

 


Infraszauna

Alapvetően a szaunázásnak rengeteg jótékony hatása van szervezetünkre. Egyúttal azonban jelentős mértékben igénybe veszi keringésünket. Az infraszauna ideális működési hőmérséklete 52 °C. Ezt a hőmérsékletet kellő odafigyeléssel azok is kibírják, akiknek keringési, érrendszeri problémájuk van – azaz az infraszauna kevésbé terheli meg a szervezetünket, miközben a szaunázás jótékony hatásai ugyanúgy érvényesülnek.

Ingyenes szolgáltatás


Gőzkabin

Amellett, hogy a gőzfürdőzés a megfelelő hőmérséklet és tartózkodási idő esetén nagyon élvezetes és relaxáló, az egészségünkre is nagyon kedvező hatást gyakorol. A gőz megfelelő használat esetén relaxáló, stresszoldó hatása mellett a télen gyakran előforduló légúti betegségek – torokfájás, köhögés, megfázás – kezelésére is kiválóan alkalmas, de a reumás panaszok is enyhíthetőek vele. A magas páratartalomnak és hőmérsékletnek köszönhetően a gőzfürdő az alábbi betegségek enyhítésében is hatásos.

Ingyenes szolgáltatás

 

Dézsazuhany

Szaunázás után érdemes lehűteni a forró testet, de hogy is csináljuk ezt? Lehet úgy, hogy egyszerűen leülsz valamelyik pihenőfotelba vagy napozóágyra, esetleg beállhatsz a hideg tus alá. A legjobb megoldás azonban a falra szerelt dézsazuhany!
Ez a csomómentes keményfából készült dézsa, 2.5 méteres magasságban, a falon kapott helyet. Automatikusan utántölti magát hideg vízzel és ha meghúzzuk, megtudjuk mi a Magyarok Istene! A ránk zúduló hideg víznek súlya és hőmérséklete sokkoló hatású, nehezen leírható élmény. Ha elég bátor vagy, próbáld ki mindenképpen!

Ingyenes szolgáltatás

 


 

Kényeztető masszázs

A rendszeres masszázs nem csak tested felfrissítése, izmaid ellazítása céljából fontos, hanem mert idegrendszeredre is jótékonyan hat. Teljesítőképességed fokozódik, kevésbé leszel fáradt, ellenállsz a téged érő negatív energiáknak és nyugodtabbá, kisimultabbá, magabiztosabbá válsz.

Masszázskezelés előzetes időpontfoglalással, a lenti formula kitöltésével!

 


Masszázs időpont foglalás:

1 + 5 =


A komplexum további szolgáltatásai