Wellness

 

KÉNYEZTETŐ KIKAPCSOLÓDÁS…

Wellness & Spa szolgáltatások…

A hely, ahol minden adott a tökéletes feltöltődéshez!

 


Feszített víztükrű medence

A nyári melegben fürdőzni vágyó vendégeket feszített víztükrű medencénkkel várjuk, mely mellett napozóágyakon pihenve fogyaszthatják a hűsítő italokat. Legyen szó egy különleges Szentandrási kézműves sörről, alkohol- vagy alkoholmentes koktélról vagy smoothieról, érdemes felfedezni itallapunkat kicsiknek és nagyoknak is!

Ingyenes szolgáltatás


Finn szauna

A római hőlégfürdő és a török gőzfürdő elemeit egyesítő finn szauna 2000 éves múltra tekint vissza, és mind a mai napig a finn kultúra szerves része. A 8-12 fő befogadására alkalmas finn szaunánkban a hagyományokat követve 80 és 100 Celsius fok közötti hőmérsékletet állítunk be. A 10-30 százalékos páratartalom a szaunakövek locsolásával szabályozható, az illóolajok alkalmazásával pedig tovább fokozható a szaunázás élménye!Kedvező hatással van a bőrre, a szív-és érrendszerünkre, a vízháztartásra, fokozódik a méregtelenítés és a szervezet fertőzésekkel szembeni védekezőképessége is megnő.

Ingyenes szolgáltatás

 


Infraszauna

Alapvetően a szaunázásnak rengeteg jótékony hatása van szervezetünkre. Egyúttal azonban jelentős mértékben igénybe veszi keringésünket. Az infraszauna ideális működési hőmérséklete 52 °C. Ezt a hőmérsékletet kellő odafigyeléssel azok is kibírják, akiknek keringési, érrendszeri problémájuk van – azaz az infraszauna kevésbé terheli meg a szervezetünket, miközben a szaunázás jótékony hatásai ugyanúgy érvényesülnek.

Ingyenes szolgáltatás


Gőzkabin

Amellett, hogy a gőzfürdőzés a megfelelő hőmérséklet és tartózkodási idő esetén nagyon élvezetes és relaxáló, az egészségünkre is nagyon kedvező hatást gyakorol. A gőz megfelelő használat esetén relaxáló, stresszoldó hatása mellett a télen gyakran előforduló légúti betegségek – torokfájás, köhögés, megfázás – kezelésére is kiválóan alkalmas, de a reumás panaszok is enyhíthetőek vele. A magas páratartalomnak és hőmérsékletnek köszönhetően a gőzfürdő az alábbi betegségek enyhítésében is hatásos.

Ingyenes szolgáltatás

 

Dézsazuhany

Szaunázás után érdemes lehűteni a forró testet, de hogy is csináljuk ezt? Lehet úgy, hogy egyszerűen leülsz valamelyik pihenőfotelba vagy napozóágyra, esetleg beállhatsz a hideg tus alá. A legjobb megoldás azonban a falra szerelt dézsazuhany!
Ez a csomómentes keményfából készült dézsa, 2.5 méteres magasságban, a falon kapott helyet. Automatikusan utántölti magát hideg vízzel és ha meghúzzuk, megtudjuk mi a Magyarok Istene! A ránk zúduló hideg víznek súlya és hőmérséklete sokkoló hatású, nehezen leírható élmény. Ha elég bátor vagy, próbáld ki mindenképpen!

Ingyenes szolgáltatás

 


 

Kényeztető masszázs

A rendszeres masszázs nem csak tested felfrissítése, izmaid ellazítása céljából fontos, hanem mert idegrendszeredre is jótékonyan hat. Teljesítőképességed fokozódik, kevésbé leszel fáradt, ellenállsz a téged érő negatív energiáknak és nyugodtabbá, kisimultabbá, magabiztosabbá válsz.

Masszázskezelés előzetes időpontfoglalással, a lenti formula kitöltésével!

 


Indiai fejmasszázs
Indiai fejmasszázs

6 300 Ft (40 perc)…

Lávaköves teljes testmasszázs
Lávaköves teljes testmasszázs

15 900 Ft (90 perc)…

Mézes hátmasszázs
Mézes hátmasszázs

13 900 Ft (50 perc)…

Csokoládés hátmasszázs
Csokoládés hátmasszázs

13 900 Ft (50 perc)…

Aromaolajos talpmasszázs
Aromaolajos talpmasszázs

5 900 Ft (30 perc)…

Aromaolajos hátmasszázs
Aromaolajos hátmasszázs

7 500 Ft (40 perc)…

Svéd hátmasszázs
Svéd hátmasszázs

6 300 Ft (50 perc)…

Svéd teljes testmasszázs
Svéd teljes testmasszázs

6 900 Ft (50 perc)…

Masszázs időpont foglalás:

5 + 12 =


A komplexum további szolgáltatásai