Esküvő

A TÖKÉLETES HELYSZÍN

Exclusive vízparti eskövő!

Tegyétek különlegessé életetek nagy napját! A békésszentandrási Füzeskerti Apartmanház csodálatos környezettel, egyedi megoldásokkal, menükkel és szolgáltatásokkal a legjobb választás lehet számotokra.

MINDEN A HELYSZÍNNEL KEZDŐDIK

Mindig is vízparti, mesebeli esküvőre vágytál?

Szeretnéd igazán egyedivé és felejthetetlenné tenni a ti nagy napotokat? Vízparti szálláshelyünkön minden adott ahhoz, hogy az elképzeléseid valósággá váljanak! Szálláshelyünk a Körös holtágának legszebb félszigetén a Füzesben található. Hangulatos vízpartunkhoz csatlakozik egy hatalmas parkosított zöldterület gyümölcsfákkal, kemencével és szabadtéri sportolásra alkalmas pályával. 17 db modern apartmanunk lehetőséget biztosít arra, hogy vendégeidet a lakodalom helyszínén, kényelmesen elszállásold. Teljes szálláskapacitás: 68 fő Amennyiben nagyobb létszám éjszakai pihenéséről kell gondoskodnotok, úgy a pár lépésre található vendégházunk nyújt megoldást a számotokra. Mindig is egy emlékezetes hétvégére vágytál, ami csak rólatok szól és mindenki csodálatosan érzi magát? Mi, a Füzeskerti Apartmanház minderre garanciát is vállalunk. Töltsétek kellemesen a násznéppel a nagy napot megelőző vagy azt követő éjszakát. Wellness és egyéb kikapcsolódási lehetőségek állnak rendelkezésetekre. Kicsiknek ugrálóvár, nagyoknak kenu és egyéb sporteszközök, apukáknak horgászatra alkalmas stég, anyukáknak masszázs és más wellnesslehetőségek. Mi minden lehetőséget megteremtünk ahhoz, hogy a jeles nap tökéletesen sikerüljön.

NÉHÁNY OK, AMIÉRT A SZERELMES PÁROK

A Füzeskerti Apartmanházat választják


Friss alapanyagok


Szép környezet

Kedves személyzet

Tökéletes ízek

EGY JÓ LAKODALOM ELENGEDHETETLEN RÉSZE….

A tökéletes gasztronómiai élmény…


KÁPRÁZTASD EL VENDÉGEIDET….

A csodálatos környezettel …


KEZDŐDJÖN HÁT A KÖZÖS MUNKA

Milyen élményben lesz részetek?

Hagyományos vagy modern? Mi mindkettőt szeretjük, az a fontos számunkra, hogy olyan legyen, amilyenre az ifjú pár elképzelte. Ennek érdében a nagy nap előtt többször fogunk találkozni, hogy átbeszéljünk minden apró részletet. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a nagy napotok tökéletes legyen. Zártkörű rendezvény keretében fog történni minden, így nem kell attól tartanod, hogy külsős vendégek megzavarnak. Ebből kifolyólag az összes apartmanunkat biztosítjuk számotokra függetlenül attól, hogy mennyire lenne szükségetek. Minden általunk készített ételért és italért 100% felelősséget vállalunk! Számunkra fontos, hogy az itt megrendezésre kerülő események kifogástalanul sikerüljenek minden apró részletre kiterjedően, így a nem általunk biztosított étel- vagy ital behozatalára nincs mód. Kérünk benneteket, hogy ezt vegyétek figyelembe!

Amit mi biztosítunk:
  • varázslatos helyszín
  • szállás kényelmes apartmanokban
  • kikapcsolódási lehetőségek
  • étel- és italkínálat érkezéstől a távozásig
  • személyzet: hosstesek, felszolgálók, recepció stb.
Amiről neked kell gondoskodnod:
  • ceremóniamester
  • zenész vagy DJ, hang- és fénytechnika
  • fotós és torta
  • elkpézelésnek megfelelő sátor, asztal, székek, dekoráció

Bár a fentieket alapesetben az ifjú pár önállóan szokta intézni, ha neked segítségre van szükséged, mi örömmel állunk ebben is rendelkezésedre.

Érdeklődés küldése:

15 + 13 =