Csapatépítő helyszín

TÖKÉLETES HELY…

Csapatépítő & Partnertalálkozó

Céges rendezvény, méghozzá luxuskivitelben!


Hatalmas komplexumunk ideális helyszíne lehet konferenciáknak, szemináriumoknak, céges családi napoknak, csapatépítő rendezvényeknek. Hatalmas zöldterületünk lehetőséget biztosít sorversenyek és egyéb szabadtéri programok lebonyolítására. Opcionális szolgáltatások és fakultatív program ötletek:

 • malacsütés (kb 20 kg-os malacok, br. 7 400 Ft/ kg)
 • privát wellness használat (br. 20 000 Ft/ óra – min. 2 óra)
 • korlátlan italcsomagok (már br. 5 750 Ft-tól)
 • grillezési lehetőségek
 • sörfőzdelátogatás (Békésszentandrási Szent András Sörfőzde – 650 méter)
 • Paintball (Szarvas Paintball – 800 méter)
 • Szabadulós játék (akár a helyszínen megvalósítva!)
 • motorcsónakozás
 • vízibiciklizés
 • kerékpártúra
 • ping-pongozás, csocsózás


NÉHÁNY OK, AMIÉRT ANNYIAN VÁLASZTJÁK

A Füzeskerti Apartmanházat


Friss alapanyagok


Szép környezet

Kedves személyzet

Tökéletes ízek


Békésszentandrás, a tökéletes rendezvényhelyszín

Csodálatos környezet

Hogyan tudod kizökkenteni kollégáidat a mókuskerékből? Vidd őket merőben eltérő környezetbe! A munka során, a legtöbben épületen belül töltik el a 8 órájukat. Egy városi szálloda rendezvényterme mit gondolsz, elegendő lendületet és lelkesedést ad? A cégek visszajelzése alapján a friss levegőn, szép természeti környezetben eltöltött közös idő látványosan növeli a kollégák kreativitását, teherbírását és az egymással való együttműködési készséget.

Gasztronómiai élmények

A csapatépítés valódi célja a munkavállalók stresszmentesítése, kizökkentése, motiválása. Ezen túl remek alkalmat teremt ahhoz is, hogy a kollégák a munkahelyi környezeten kívül is megismerjék egymást és együttműködő készségük növekedjen. Fogyasszatok el egy-egy különleges szentandrási kézműves sört és hagyjátok, hogy megszülessenek a legjobb munkahelyi anekdoták. A közös étkezés és főzés a történelem során, minden kultúrában egy kiemelt közös tevékenység volt. Ez mit sem változott az elmúlt 2000 évben. A legnagyobb kacagások és a legjóízűbb beszélgetések nem csoda hát, hogy még ma is az étkezőasztalnál történnek. Éppen ezért a Füzesben fő szempont, hogy minden, ami a tányérra kerül ízben, megjelenésben és felhasznált alapanyagok tekintetében a lehető legmagasabb színvonalat képviselje. Legyen szó szalonnasütésről grillezésről vagy bográcsban főzésről, bármi is legyen az elképzelés, segítünk megvalósítani!

Sportolási lehetőségek

Talán nem is létezik jobb társaság összekovácsoló tevékenység a sportolásnál. Itt, a Füzesben számtalan vízi és szárazföldi sportból választhattok: kenu, vízibicikli, SUP, motorcsónak, tenisz, fallabda, röplabda, strandfoci, horgászat, szarvasi kerékpártúra. Ugye hogy itt mindenki megtalálja a neki tetsző aktív kikapcsolódást? Ráadásként nem szükséges több szolgáltatóval felvenned a kapcsolatot, mert minden eszköz a rendelkezésetekre áll a helyszínen!

Wellness

Mindannyian mások vagyunk, pontosan ez teszi az életet olyan izgalmassá. Sokszínűségünk hívta életre a Füzes széles szolgáltatás skáláját is. A tágas wellness szekcióban egy különálló birodalomban érezheti magát a lazításra és mély beszélgetésekre vágyó vendég. Infraszauna, finn szauna, gőzkabin, dézsazuhany és feszített víztükrű, kinti medence áll rendelkezésre. Ezen kívül különböző testkezelések és masszázsszolgáltatások érhetőek el a csodálatos Füzes Wellnessben. Előzetes egyeztetés szerint, privát wellness használatra is biztosítunk lehetőséget.


Speciális ajánlatot kérek:

12 + 15 =

Nem találod, amit keresel?

Inkább egy teljesen privát, luxus házban töltenétek el a csapatépítőtöket, de mégis közel a vacsora helyszínéhez és a szórakozási lehetőségekhez? Akkor nektek a Füzeskerti Apartmanház Privát + csomagja való!

Szállás különálló házban

A Füzeskerti Apartmanház szomszédságában találhatjátok másik szálláshelyünket, a Misúr Vendégházat. Kikapcsolódási lehetőségek, wellnessszolgáltatások és hatalmas közös területek várnak! Minden szobához külön fürdőszoba áll rendlekezésre, így a privát szféra is biztosított. Ajánlatkérés: info@misurvendeghaz.hu