Csapatépítő helyszín

TÖKÉLETES HELY…

Csapatépítő & Partnertalálkozó

Céges rendezvény, méghozzá luxuskivitelben!


Opcionális szolgáltatások és fakultatív program ötletek:

 • malacsütés (kb 20 kg-os malacok, br. 7 400 Ft/ kg)
 • privát wellness használat (br. 10 000 Ft/ óra)
 • korlátlan italcsomagok (már br. 5 750 Ft-tól)
 • grillezési lehetőségek
 • sörfőzdelátogatás (Békésszentandrási Szent András Sörfőzde – 650 méter)
 • Paintball (Szarvas Paintball – 800 méter)
 • Szabadulós játék (akár a helyszínen megvalósítva!)
 • motorcsónakozás
 • vízibiciklizés
 • kerékpártúra
 • ping-pongozás, csocsózás

NÉHÁNY OK, AMIÉRT ANNYIAN VÁLASZTJÁK

A Füzeskerti Apartmanházat


Friss alapanyagok


Szép környezet

Kedves személyzet

Tökéletes ízek


Békésszentandrás, a tökéletes rendezvényhelyszín

Csodálatos környezet

Hogyan tudod kizökkenteni kollégáidat a mókuskerékből? Vidd őket merőben eltérő környezetbe! A munka során, a legtöbben épületen belül töltik el a 8 órájukat. Egy városi szálloda rendezvényterme mit gondolsz, elegendő lendületet és lelkesedést ad? A cégek visszajelzése alapján a friss levegőn, szép természeti környezetben eltöltött közös idő látványosan növeli a kollégák kreativitását, teherbírását és az egymással való együttműködési készséget.

Gasztronómiai élmények

A csapatépítés valódi célja a munkavállalók stresszmentesítése, kizökkentése, motiválása. Ezen túl remek alkalmat teremt ahhoz is, hogy a kollégák a munkahelyi környezeten kívül is megismerjék egymást és együttműködő készségük növekedjen. Fogyasszatok el egy-egy különleges szentandrási kézműves sört és hagyjátok, hogy megszülessenek a legjobb munkahelyi anekdoták. A közös étkezés és főzés a történelem során, minden kultúrában egy kiemelt közös tevékenység volt. Ez mit sem változott az elmúlt 2000 évben. A legnagyobb kacagások és a legjóízűbb beszélgetések nem csoda hát, hogy még ma is az étkezőasztalnál történnek. Éppen ezért a Füzesben fő szempont, hogy minden, ami a tányérra kerül ízben, megjelenésben és felhasznált alapanyagok tekintetében a lehető legmagasabb színvonalat képviselje. Legyen szó szalonnasütésről grillezésről vagy bográcsban főzésről, bármi is legyen az elképzelés, segítünk megvalósítani!

Sportolási lehetőségek

Talán nem is létezik jobb társaság összekovácsoló tevékenység a sportolásnál. Itt, a Füzesben számtalan vízi és szárazföldi sportból választhattok: kenu, vízibicikli, SUP, motorcsónak, tenisz, fallabda, röplabda, strandfoci, horgászat, szarvasi kerékpártúra. Ugye hogy itt mindenki megtalálja a neki tetsző aktív kikapcsolódást? Ráadásként nem szükséges több szolgáltatóval felvenned a kapcsolatot, mert minden eszköz a rendelkezésetekre áll a helyszínen!

Wellness

Mindannyian mások vagyunk, pontosan ez teszi az életet olyan izgalmassá. Sokszínűségünk hívta életre a Füzes széles szolgáltatás skáláját is. A tágas wellness szekcióban egy különálló birodalomban érezheti magát a lazításra és mély beszélgetésekre vágyó vendég. Infraszauna, finn szauna, gőzkabin, dézsazuhany és feszített víztükrű, kinti medence áll rendelkezésre. Ezen kívül különböző testkezelések és masszázsszolgáltatások érhetőek el a csodálatos Füzes Wellnessben. Előzetes egyeztetés szerint, privát wellness használatra is biztosítunk lehetőséget.


Speciális ajánlatot kérek:

10 + 7 =

Nem találod, amit keresel?

Inkább egy teljesen privát, luxus házban töltenétek el a csapatépítőtöket, de mégis közel a vacsora helyszínéhez és a szórakozási lehetőségekhez? Akkor nektek a Füzeskerti Apartmanház Privát + csomagja való!

Szállás különálló házban

A Füzeskerti Apartmanház szomszédságában találhatjátok másik szálláshelyünket, a Misúr Vendégházat. Kikapcsolódási lehetőségek, wellnessszolgáltatások és hatalmas közös területek várnak! Minden szobához külön fürdőszoba áll rendlekezésre, így a privát szféra is biztosított.

Ajánlatkérés: info@misurvendeghaz.hu