Sportlehetőségek

 

AKTÍV KIKAPCSOLÓDÁSI LEHETŐSÉGEK…

A sportolás szerelmeseinek…

Foglald le a választott pályát vagy sporteszközt online, hogy a vakáció alatt se kelljen lemondanod a hobbidról!

 


Tenisz

A francia eredetű ütős labdajáték, a tenisz a világ egyik legnépszerűbb sportága. Ez nem véletlen, hiszen amatőrként is számtalan előnnyel jár a művelése. A friss levegőn végzett testmozgás egészségre gyakorolt jótékony hatása mellett, igazi partnerösszekovácsoló erővel is bír. Komplexumunk 3 darab, folyamatosan jól karbantartott, kültéri pályával rendelkezik. A pályák kialakításánál fontos szempont volt, hogy edzőtáborok és teniszbajnokságok lebonyolítására is alkalmassá váljon szálláshelyünk. Ha két szett között megéheznél, megszomjaznál, akárcsak Serena Williams, vár téged a pár lépésre levő Pool Bar, ahol felfrissítheted magad a küzdelemre!

Árak:

Teniszpálya: 3 500 Ft/ óra Sötétedés után: +5 000 Ft/ óra


Teniszpálya előjegyzés:

15 + 5 =

 

Kerékpár

Járd be kétkeréken a Körösök vidékét, csodálatos élményben lesz részed! Legyen szó romantikus kirándulásról vagy csoportos biciklitúráról, a jól felszerelt, biztonságos Specialized biciklik nem fognak cserben hagyni! A Rockhopper és Pitch Comp típusú darabok, a nagyobb kerékátmérőnek köszönhetően rendkívüli stabilitást eredményeznek. Nem szükséges autóba ülni a Békésszentandrástól 5 km-re elhelyezkedő Szarvas meglátogatáshoz, hiszen könnyedén megközelíthető a kiépített kerékpárúton. Térképet és zárat biztosítunk.
Elérhető kapacitás: 8 db férfi, 8 db női, 8 db gyerek kerékpár

Árak:

4 órára: 3 500 Ft/ kerékpár
Egész napra: 5 000 Ft/ kerékpár


Kerékpár előjegyzés:

8 + 15 =

 

Vízi eszközök

Apartmanodtól csupán néhány lépésre találhatod, a komplexumunkhoz tartozó csodálatos, homokos strandot. El sem kell mozdulnod szálláshelyedről, hiszen itt mindent megvan ahhoz, hogy a társaság minden tagjának feledhetetlen élményben legyen része. Amíg apuka pecázik, anyuka kényelmesen elhelyezkedhet napozóágyaink egyikén. A gyerekeknek és a sportos felnőtteknek számtalan lehetőség áll rendelkezésükre a kikapcsolódáshoz a parton.

Árak:

Vízibicikli: 3 500 Ft/ óra
8 személyes unikornis: 3 500 Ft/ óra
Elektromos csónak: 10 000 Ft/ 4 óra
4 személyes kenu: 3 500 Ft/ 4 óra
SUP: 3 500 Ft/ 4 óra
Csónak: 3 500 Ft/ 4 óra


Vízieszköz előjegyzés:

8 + 9 =

 

Multifunkciós sportpálya

Homokos strandunkon könnyedén Kalifornia partjain érezheted magad! Napsütés, vízi sportok, hangulatos napozóágyak és napernyők, vízparti koktélozás! Mi kell még? Mondjuk egy izgalmas meccs! A rekortán pálya kényelmes és fájdalommentes sportolási lehetőséget biztosít. A pálya használatához előjegyzés szükséges, melyben a recepciós kollégák örömmel segítenek! A szolgáltatás 2021. tavaszától érhető el.

Árak:

Pályahasználat: 5 000 Ft/ óra

Sportok: röplabda, lábtenisz, kispályás fociEGY KIS AJÁNDÉK...

Megéri direktben foglalni

A Füzeskerti Apartmanházat a megannyi ingyenes szolgáltatás még csábítóbbá teszi: homokos strand, kinti medence, wellness sziget szaunákkal, wifi az apartmanokban és közösségi terekben, parkolás.


Foglalj apartmant most és kapj AJÁNDÉK WELCOME DRINK-et

Mindent megteszünk annak érdekében, hogy tökéletes kikapcsolódásban legyen részed!


Apartmanok már


26 000 Ft/éjszaka