Szolgáltatások

EGY HELY…

Végtelen kikapcsolódási lehetőség…

Legyen szó üzleti útról, családi vagy baráti kikapcsolódásról, a Füzeskerti Apartmanház megannyi sport-, wellness- és gasztronómiai élményt kínál! Nincs az a személy, aki ezen a helyen elveszettnek érezné magát!

Reggeli

Mi, a Füzeskerti Apartmanházban tudjuk, hogy a reggeli az egész nap hangulatát meghatározza. Éppen ezért a választható 𝒉𝒊𝒅𝒆𝒈- 𝒗𝒂𝒈𝒚 𝒎𝒆𝒍𝒆𝒈 𝒆́𝒕𝒆𝒍 mellé 𝒇𝒓𝒊𝒔𝒔 𝒛𝒐̈𝒍𝒅𝒔𝒆́𝒈𝒆𝒌et pakolunk, illatos 𝑰𝒍𝒍𝒚 𝒌𝒂́𝒗𝒆́t kínálunk és 𝒗𝒂́𝒍𝒂𝒔𝒛𝒕𝒉𝒂𝒕𝒐́ 𝒖̈𝒅𝒊́𝒕𝒐̋𝒕 𝒗𝒂𝒈𝒚 𝒕𝒆𝒂́𝒕 biztosítunk. Így minden adott a tökéletes napindításhoz! 𝑹𝒆𝒈𝒈𝒆𝒍𝒊 𝒂́𝒓𝒂: 1 950 Ft/ fő (gyerekár: 1 150 Ft)

1,950Ft / Alkalom / Fő

Feszített víztükrű medence

A Füzeskerti Apartmanház hangulatos belső udvarában található az 𝒊𝒏𝒈𝒚𝒆𝒏𝒆𝒔𝒆𝒏 𝒉𝒂𝒔𝒛𝒏𝒂́𝒍𝒉𝒂𝒕𝒐́ feszített víztükrű medence. Fogyasszon el egy finom koktélt a medence partján, hiszen itt, a lazítás és a kikapcsolódás a feladat!

Ingyenes

Teniszpálya

A békésszentandrási Füzeskerti Apartmanház 𝒔𝒑𝒐𝒓𝒕𝒐̋𝒓𝒖̈𝒍𝒕𝒆𝒌 𝒌𝒂́𝒏𝒂𝒂́𝒏𝒋𝒂! Három salakos 𝒕𝒆𝒏𝒊𝒔𝒛pályával, egy 𝒇𝒂𝒍𝒍𝒂𝒃𝒅𝒂pályával és bérelhető 𝒕𝒖́𝒓𝒂𝒌𝒆𝒓𝒆́𝒌𝒑𝒂́𝒓𝒐𝒌kal, 𝒌𝒆𝒏𝒖𝒌kal, 𝒗𝒊́𝒛𝒊𝒃𝒊𝒄𝒊𝒌𝒍𝒊𝒌kel és 𝑺𝑼𝑷okkal várjuk a sportolás szerelmeseit! 𝑻𝒆𝒏𝒊𝒔𝒛𝒑𝒂́𝒍𝒚𝒂: 2 500 Ft/ óra

2,500Ft / Óra

Parkoló

Autódat biztonságban tudhatod, csupán néhány lépésre apartmanodtól!

Ingyenes

Kerékpár kölcsönzés

Járd be kétkeréken a Körösök vidékét, nem mindennapi élményben lesz részed! Legyen szó 𝒓𝒐𝒎𝒂𝒏𝒕𝒊𝒌𝒖𝒔 𝒌𝒊𝒓𝒂́𝒏𝒅𝒖𝒍𝒂́𝒔ról vagy 𝒄𝒔𝒐𝒑𝒐𝒓𝒕𝒐𝒔 𝒃𝒊𝒄𝒊𝒌𝒍𝒊𝒕𝒖́𝒓𝒂́ról, a 𝒋𝒐́𝒍 𝒇𝒆𝒍𝒔𝒛𝒆𝒓𝒆𝒍𝒕 𝒕𝒖́𝒓𝒂𝒌𝒆𝒓𝒆́𝒌𝒑𝒂́𝒓𝒐𝒌 nem fognak cserben hagyni! 4 𝒐́𝒓𝒂́𝒓𝒂: 2 500 Ft/ kerékpár 𝑬𝒈𝒆́𝒔𝒛 𝒏𝒂𝒑𝒓𝒂: 3 500 Ft/ kerékpár

3,500Ft / Nap

Wellness sziget

2020. október közepén megnyitja kapuit a Füzeskerti Apartmanház 𝒘𝒆𝒍𝒍𝒏𝒆𝒔𝒔 𝒔𝒛𝒊𝒈𝒆𝒕𝒆 is, szaunákkal, gőkabinnal és jacuzzival. Kényeztesse testét- lelkét és töltődjön fel energiával! 𝑵𝒚𝒊𝒕𝒂́𝒔: 2020.10.15.

Ingyenes

Saját, homokos strand

Az apartmanból szinte éppen hogy csak kilépve, máris a saját, 𝐡𝐨𝐦𝐨𝐤𝐨𝐬 𝐬𝐭𝐫𝐚𝐧𝐝𝐨𝐧 találhatjuk magunkat. 𝑵𝒂𝒑𝒆𝒓𝒏𝒚𝒐̋𝒌, bérelhető 𝒗𝒊́𝒛𝒊́𝒃𝒊𝒄𝒊𝒌𝒍𝒊𝒌, 𝑺𝑼𝑷𝑶𝑲, 𝒌𝒆𝒏𝒖𝒌, 𝒎𝒐𝒕𝒐𝒓𝒄𝒔𝒐́𝒏𝒂𝒌𝒐𝒌. Minden adott a felhőtlen kikapcsolódáshoz!

Ingyenes