Egyéb szolgáltatások

 

MINDEN APRÓSÁG SZÁMÍT…

Egyéb szolgáltatások…

Melyek teljessé és tökéletessé teszik a füzeskerti kikapcsolódást!

 


Kisállatbarát szálláshely

Tudjuk, hogy sokan igazi családtagként tekintenek négylábú barátinkra. Éppen ezért, mi minden feltételt megteremtettünk ahhoz, hogy a kirándulás alkalmával se kelljen bébiszitterre bízni a házikedvenceket. Kutyabarát szálláshelyként örömmel fogadjuk a bájos spánieleket, csinos csivavákat, jókedvű franciabulldogokat vagy az ellenállhatatlan nézéssel hódító- makacs kis tacskókat. Bármilyen típusú jószág is érkezik a Füzesbe, mi tárt karokkal várjuk őket. Persze, a házirend betartása minden jószág számára erősen ajánlott!

4 000 Ft/ éjszaka


 

Horgászat

Nem vitás, hogy a pecázás egy olyan időtöltés, amely képes az arra fogékony személyeket teljesen beszippantani és egy teljesen új dimenzióba repíteni. Ott már nem létezik tér és idő, csak nyugodt figyelem és kellemes vízközelség, ahol valósággal elnémulnak a külvilág zajai. Ez olykor-olykor konfliktusba torkollhat a Nagy Ho-Ho-Ho horgász partnerével, de nem a Füzesben! Itt minden megvan ahhoz, hogy amíg a kitartó horgász igyekszik megfejteni a vizek mélyének titkait, az útitárs is kiválóan szórakozzon!

Ingyenes szolgáltatás

 


 

Zenés rendezvények

Töltsd meg a nyaralást minél több élménnyel! A számtalan sportolási-, wellness- és gasztronómiai lehetőségen túl nálunk tovább színesítheted a programot! Hétvégente élőzenével,  grillételekkel és további attrakciókkal készülünk. Az aktuális rendezvényekről érdeklődj a +36 70 423 62 26-os számon!

Hamarosan:

2022.07.10. Dévényi Tibi bácsi retró party

ingyenes szolgáltatás


Privát wellness

Ki ne gondolkodott volna már el azon, hogy milyen csodálatos lenne egy otthoni, külön bejáratú wellness sziget… ahol egy mozgalmas nap után csak magunk lehetünk gondolatainkkal, érzéseinkkel, szeretteinkkel. Ez a valódi felüdülés! A közös szaunázás, jacuzzizás alkalmával olyan intim atmoszféra alakul ki, melynek során akár a legkomolyabb kérdések is megvitathatók és a legmélyebb érzések is felszínre kerülhetnek. Itt, a béke szigetén, a lelki nyugalomból valósággal lehetetlen kibillenni. Éljétek át a megengedhető luxust a Füzes új wellnessrészlegében!

12 000 Ft/ óra

 

Késői kijelentkezés

Az idő az egyetlen olyan tényező, amiből soha nem lesz több, mindenkinek 24 óra áll rendelkezésére egy nap. Nem is meglepő hát, hogy mindannyian az optimális kihasználásra törekszünk. Aknázzátok ki a csodálatos környezet adta lehetőségeket a távozás napján is és távozzatok még több élménnyel és jóérzéssel! A tömérdek programlehetőségnek köszönhetően előfordul a Füzesben, hogy hosszúra sikeredik a nap és a 10:00 órás kijelentkezés egy valódi lehetetlen küldetés! Nem probléma, jelezd igényedet a recepción!

Előzetes egyeztetéssel 3 000 Ft/ óra!

 


Később szeretnék kijelentkezni:

2 + 10 =


 

Szobaszervíz

Sokan szeretnének minden pillanatot kihasználni arra, hogy intim, nyugodt perceket töltsenek el a barátokkal, családdal. Mi, a Füzesben ehhez minden támogatást megadunk! Az apartmanok mindegyikében étkező is található, ahol kényelmesen elfogyasztható séfünk specialitása, a Füzesi ropogós vagy bármi más, ami szem-szájnak ingere. Esetleg egy kis borozásra, koktélozásra vágytok apartmanotok teraszán? Csak egy szavatokba kerül és máris repülünk! A Füzeskerti Apartmanház az a hely, ahol egyesül a vendégházak nyújtotta privát érzés a prémium színvonalú szolgáltatásokkal!

Szervízdíj: 1 500 Ft

 


Hétvégi grillparty

Nem sok jobb dolog van a nyárban a kinti sütögetésnél, ehhez kétség sem fér. A kiváló társaság, az ínycsiklandó ízek és a parázsló faszén illata valósággal magával ragad! Talán nem is létezik jobb hely egy igazi kerti parti élményhez a Füzesnél! Amíg séfünk elkészíti a zamatos húsokat és salátákat, bátran csobbanhatsz a medencében vagy mehetsz egy kört vízibiciklivel. Amint megérzed a faszén illatát, azonnal egy különleges érzés hat majd át: itt kapcsolódik össze a önfeledt felszabadultság a luxus életérzéssel!

Kb. 5 000 Ft/ fő


A komplexum további szolgáltatásai