Kedvezmények

 

HA MÉG MINDIG NEM GYŐZTÜNK MEG…

Kedvezmények és előnyök

Amiért megéri mielőbb apartmant foglalni!

 


Welcome drink

Mi tudjuk, hogy mennyire felüdítő, amikor több órás utazás után barátaink egy pohár finom, hűsítő limonádéval vagy gyöngyöző sörrel várnak. Ezt a jóleső, örömteli érzést szeretnénk vendégeinknek is megadni, így minden direktben történő foglalás esetén személyenként 1 darab italkupont ajándékozunk. Fogyassz egy pohárral a kedvenc Szentandrási kézműves sörödből vagy kóstold meg valamely koktélkülönlegességünket! Ennél jobb fogadtatásban nem is lehetne részed!

Ajándék!


 

Reggeli

A tökéletes nap a Füzeskerti reggelijével kezdődik! Friss, finom pékáruval és illatos, roppanós idényzöldségekkel fogadunk, melyhez minden vendég maga választhatja ki a kedvenc hideg vagy meleg ételét. A bőséges reggelihez jár egy csésze gőzölgő Illy kávé, egy darab üdítő vagy tea is! Hát lehet ennél jobban indítani a napot?

Ingyenes szolgáltatás

 


 

10% kedvezmény

Ha nem akarsz saját magad ellensége lenni és igyekszel megtalálni a pénztárcabarát megoldásokat, akkor ez most neked szól! Nálunk minden vasárnap és csütörtök között megszálló vendég kedvezményben részesül! Jó hír, hogy a kedvemények összeadódnak, így akár 30%-al olcsóbban is megszállhatsz kedvenc helyeden!

minden vasárnap, hétfő, kedd és szerdai napra


10% kedvezmény

Micsoda? Itt a kedvezmények halmozhatóak? Igen, így van, hihetetlen, de igaz! Hatalmas bizalommal fordulunk minden vendégünk iránt, éppen ezért nem ragaszkodunk a szállásdíj előzetes rendezéséhez. Azonban jutalmazzuk azokat, akik a megrendelt szolgáltatások előre kifizetése mellett voksolnak.

Kérünk, hogy a foglalásnál jelezd előre fizetési szándékodat és küldeni fogjuk a szükséges információkat. Fizess akár SZÉP-kártyával és legyen tied a kedvezmény!

100% előre fizetés esetén

 

10% kedvezmény

Biztosítsd helyed mielőbb, nehogy lemaradj! Ráadásul, mi díjazzuk az előre gondolkodást! Foglald le jövőévi kirándulásod az előfoglalási időszakban (január 31-ig) és részesülj 10% kedvezményben!

Ne feledd, a kedvezmények összeadódnak, így akár töredékáron megkaphatod többnapos utazásod!

Előfoglalási akció

 


 

Korai bejelentkezés

Használjatok ki miden közösen töltött percet és élvezzétek szolgáltatásainkat akár már az érkezés napján is! A szabad kapacitás függvényében akár korábban is elfoglalhatjátok apartmanotokat, hogy minden pillanat feledhetetlen emlékké váljon! 15:00 előtti érkezés esetén érdemes elfogyasztani egy finom ebédet éttermünkben, lesétálni a partra és ráhangolódni az előttetek álló álomszerű kikapcsolódásra!

Díjmentes, de előzetes egyeztetés szükséges!

 


Korábban szeretnék bejelentkezni:

2 + 3 =

NÉHÁNY OK, AMIÉRT ANNYIAN VÁLASZTJÁK

A Füzeskerti Apartmanházat


Friss alapanyagok


Szép környezet

Kedves személyzet

Tökéletes ízek