Céges rendezvények, csapatépítők

 

TIPPEK, TRÜKKÖK, PRAKTIKÁK…

A tökéletes céges rendezvényhez, csapatépítőhöz…

Minden apróság számít!

 


 

Céges rendezvények, csapatépítők

 

2020. egy nehéz év volt mindannyiunk számára. A COVID járvány éreztette hatását a családokon belül és a cégek életében is. Tömérdek elmaradt rendezvény, a közös programok és képzések hiánya, utolsó pillanatban eltörölt csapatépítő események. Sokan az év javarészét otthon, home officeban, a négy fal között töltötték. Ilyenkor mindenki kellemes nosztalgiával tekint vissza a közösen eltöltött ebédszünetekre, kávézásokra, de még a sokszor terhesnek vélt meetingekre is!

Tudjuk milyen nyomás hárul ilyenkor a cégvezetőkre, HR-sekre. Ebben, a jelenlegi gazdasági környezetben ember legyen a talpán, aki a dolgozóit kellőképpen motiváltan tudja tartani és még arra is képes odafigyelni, hogy tökéletes legyen az együttműködés, a kommunikáció, a csapatmunka a kollégák között!

Azoknál a vállalatoknál, ahol már korábban is hangsúlyt fektettek a belső képzésekre, csapatépítő tréningekre jóval egyszerűbb volt az átállás az új életvitelre. 2020. márciusában sokunkat fejbekólintott a valóság. Érezzük mindannyian, hogy milyen rendkívüli mértékben felértékelődött a közösen töltött idő.

Mi, a Füzesben tudjuk, hogy mennyire embert próbáló feladat megszervezni a tökéletes csapatépítő céges rendezvényt. Főleg egy olyan időszakban, amikor megannyi új, korábban soha nem tapasztalt szokatlan dologra is oda kell figyelni. És ha ez még nem lenne elég, az ingerszegény hónapok után még a résztvevők elvárásai is jelentősen megnőttek a várva várt rendezvénnyel kapcsolatban.

Békésszentandrás tökéletes helyszíne lehet a következő csapatépítő rendezvénynek, mondjuk is miért!




Sportolási lehetőségek

Talán nem is létezik jobb társaság összekovácsoló tevékenység a sportolásnál. Itt, a Füzesben számtalan vízi és szárazföldi sportból választhattok: kenu, vízibicikli, SUP, motorcsónak, tenisz, fallabda, röplabda, strandfoci, horgászat, szarvasi kerékpártúra. Ugye hogy itt mindenki megtalálja a neki tetsző aktív kikapcsolódást? Ráadásként nem szükséges több szolgáltatóval felvenned a kapcsolatot, mert minden eszköz a rendelkezésetekre áll a helyszínen!

Pálya és eszköz előjegyzés


Wellness a Füzesben

Mindannyian mások vagyunk, pontosan ez teszi az életet olyan izgalmassá. Sokszínűségünk hívta életre a Füzes széles szolgáltatás skáláját is. A tágas wellness szekcióban egy különálló birodalomban érezheti magát a lazításra és mély beszélgetésekre vágyó vendég. Infraszauna, finn szauna, gőzkabin, dézsazuhany és feszített víztükrű, kinti medence áll rendelkezésre. Ezen kívül különböző testkezelések és masszázsszolgáltatások érhetőek el a csodálatos Füzes Wellnessben. Előzetes egyeztetés szerint, privát wellness használatra is biztosítunk lehetőséget.

Wellnesslehetőségek


 

Csodálatos ízek

A közös étkezés és főzés a történelem során, minden kultúrában egy kiemelt közös tevékenység volt. Ez mit sem változott az elmúlt 2000 évben. A legnagyobb kacagások és a legjóízűbb beszélgetések nem csoda hát, hogy még ma is az étkezőasztalnál történnek. Éppen ezért a Füzesben fő szempont, hogy minden, ami a tányérra kerül ízben, megjelenésben és felhasznált alapanyagok tekintetében a lehető legmagasabb színvonalat képviselje. Legyen szó szalonnasütésről grillezésről vagy bográcsban főzésről, bármi is legyen az elképzelés, segítünk megvalósítani!

Étlap megtekintése

 


Minőségi italozás

A csapatépítés valódi célja a munkavállalók stresszmentesítése, kizökkentése, motiválása. Ezen túl remek alkalmat teremt ahhoz is, hogy a kollégák a munkahelyi környezeten kívül is megismerjék egymást és együttműködő készségük növekedjen. Fogyasszatok el egy-egy különleges szentandrási kézműves sört és hagyjátok, hogy megszülessenek a legjobb munkahelyi anekdoták.

Itallap megtekintése


 

A tökéletes helyszín

Hogyan tudod kizökkenteni kollégáidat a mókuskerékből? Vidd őket merőben eltérő környezetbe! A munka során, a legtöbben épületen belül töltik el a 8 órájukat. Egy városi szálloda rendezvényterme mit gondolsz, elegendő lendületet és lelkesedést ad? A cégek visszajelzése alapján a friss levegőn, szép természeti környezetben eltöltött közös idő látványosan növeli a kollégák kreativitását, teherbírását és az egymással való együttműködési készséget.

Információk Békésszentandrásról

 


Megfelelő időpont

A megfelelő időpont kiválasztása néha nem is olyan egyszerű feladat. Figyelembe venni a különböző beosztású kollégák napi teendőit, az üzleti utakat, meetingeket. Ilyenkor a szervező könnyen elcsábulhat arra, hogy hétvégére időzítse a rendezvényt. Mi, itt a Füzesben tudjuk és látjuk mennyire fontos manapság a családdal eltöltött, minőségi idő. Ha munkanapra teszed a rendezvényt, egy jópontot már biztosan szereztél.

Szabad időpontok megtekintése



A komplexum további szolgáltatásai