Céges rendezvények, csapatépítők

 

TIPPEK, TRÜKKÖK, PRAKTIKÁK…

A tökéletes céges rendezvényhez, csapatépítőhöz…

Minden apróság számít!

 


 

Céges rendezvények, csapatépítők

 
Sportolási lehetőségek

Talán nem is létezik jobb társaság összekovácsoló tevékenység a sportolásnál. Itt, a Füzesben számtalan vízi és szárazföldi sportból választhattok: kenu, vízibicikli, SUP, motorcsónak, tenisz, fallabda, röplabda, strandfoci, horgászat, szarvasi kerékpártúra. Ugye hogy itt mindenki megtalálja a neki tetsző aktív kikapcsolódást? Ráadásként nem szükséges több szolgáltatóval felvenned a kapcsolatot, mert minden eszköz a rendelkezésetekre áll a helyszínen!

Pálya és eszköz előjegyzés


Wellness a Füzesben

Mindannyian mások vagyunk, pontosan ez teszi az életet olyan izgalmassá. Sokszínűségünk hívta életre a Füzes széles szolgáltatás skáláját is. A tágas wellness szekcióban egy különálló birodalomban érezheti magát a lazításra és mély beszélgetésekre vágyó vendég. Infraszauna, finn szauna, gőzkabin, dézsazuhany és feszített víztükrű, kinti medence áll rendelkezésre. Ezen kívül különböző testkezelések és masszázsszolgáltatások érhetőek el a csodálatos Füzes Wellnessben. Előzetes egyeztetés szerint, privát wellness használatra is biztosítunk lehetőséget.

Wellnesslehetőségek


 

Csodálatos ízek

A közös étkezés és főzés a történelem során, minden kultúrában egy kiemelt közös tevékenység volt. Ez mit sem változott az elmúlt 2000 évben. A legnagyobb kacagások és a legjóízűbb beszélgetések nem csoda hát, hogy még ma is az étkezőasztalnál történnek. Éppen ezért a Füzesben fő szempont, hogy minden, ami a tányérra kerül ízben, megjelenésben és felhasznált alapanyagok tekintetében a lehető legmagasabb színvonalat képviselje. Legyen szó szalonnasütésről grillezésről vagy bográcsban főzésről, bármi is legyen az elképzelés, segítünk megvalósítani!

Étlap megtekintése

 


Minőségi italozás

A csapatépítés valódi célja a munkavállalók stresszmentesítése, kizökkentése, motiválása. Ezen túl remek alkalmat teremt ahhoz is, hogy a kollégák a munkahelyi környezeten kívül is megismerjék egymást és együttműködő készségük növekedjen. Fogyasszatok el egy-egy különleges szentandrási kézműves sört és hagyjátok, hogy megszülessenek a legjobb munkahelyi anekdoták.

Itallap megtekintése


 

A tökéletes helyszín

Hogyan tudod kizökkenteni kollégáidat a mókuskerékből? Vidd őket merőben eltérő környezetbe! A munka során, a legtöbben épületen belül töltik el a 8 órájukat. Egy városi szálloda rendezvényterme mit gondolsz, elegendő lendületet és lelkesedést ad? A cégek visszajelzése alapján a friss levegőn, szép természeti környezetben eltöltött közös idő látványosan növeli a kollégák kreativitását, teherbírását és az egymással való együttműködési készséget.

Információk Békésszentandrásról

 


Megfelelő időpont

A megfelelő időpont kiválasztása néha nem is olyan egyszerű feladat. Figyelembe venni a különböző beosztású kollégák napi teendőit, az üzleti utakat, meetingeket. Ilyenkor a szervező könnyen elcsábulhat arra, hogy hétvégére időzítse a rendezvényt. Mi, itt a Füzesben tudjuk és látjuk mennyire fontos manapság a családdal eltöltött, minőségi idő. Ha munkanapra teszed a rendezvényt, egy jópontot már biztosan szereztél.

Szabad időpontok megtekintéseA komplexum további szolgáltatásai